Piaf! The Show cu Nathalie Lermitte va avea loc duminică, la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul se face începând cu ora 19.00. Biletele achiziţionate cu data de 3 octombrie îşi păstrează valabilitatea, anunţă organizatorul Emagic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franţei, va susţine un spectacol tribut, care va purta spectatorul prin cariera şi emoţionanta viaţă ale „Micuţei Privighetori” - „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”.

Accesul în Sala Palatului se va face începând cu ora 19.00, urmând că spectacolul să înceapă în jurul orei 20.00. Pentru evitarea aglomeraţiei la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19.00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Biletele deja achiziţionate cu dată iniţială a evenimentului (3 octombrie 2023) sunt valabile şi pot fi folosite pentru acces. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate în continuare de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi din retelele iaBilet si Entertix.

Regulament de acces

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la solicitarea agenţilor de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani trebuie însoţiţi de un adult, posesor şi el de bilet propriu.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel ori aparate GoPro.

Organizatorii recomandă spectatorilor că, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele oferă acces doar pe locurile pentru care au fost achiziţionate. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare, o singură dată. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană, sau revândut. Reproducerea şi/ sau revânzarea biletelor sunt ilegale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.