Produţia originală „Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" va avea premiera pe 10 martie, la ora 20:00, pe Disney+, odată cu lansarea celui de-al optulea album de studio al lui Cyrus, „Endless Summer Vacation”. Artista va interpreta melodii de pe album, inclusiv „Flowers”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miley Cyrus este producător executiv al acestei ediţii muzicale create de Disney Branded Television, care va include melodii noi de pe albumul „Endless Summer Vacation”, inclusiv „Flowers", ce a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100 timp de şase săptămâni consecutive de la lansare. Produs de Miley Cyrus, împreună cu premiată compania de producţie RadicalMedia, HopeTown Entertainment, Crush Management şi Columbia Records, evenimentul „Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" este programat să apară în premieră vineri, 10 martie, la ora  20.00 pe Disney+.

Miley Cyrus urcă pe scenă în acest eveniment muzical de neratat şi interpretează în premieră piese de pe albumul „Endless Summer Vacation", inclusiv hitul „Flowers" şi încă şapte piese de pe album, precum şi una dintre melodiile clasice care a ocupat primul loc în clasamentele din întreaga lume şi un moment special alături de Rufus Wainwright.

Interpretările muzicale ale artistei sunt îmbinate cu interviuri exclusive filmate în faimoasa casă din Los Angeles unde a locuit Frank Sinatra şi unde Miley a filmat videoclipul extrem de apreciat al piesei „Flowers". Prin această ediţie specială, Miley, care este şi producătorul executiv, deschide uşa publicului din întreaga lume, oferind o imagine mai detaliată asupra noului ei album şi a persoanei care a devenit. „Backyard Sessions" este o serie pe care Miley a lansat-o în 2012 pentru fanii ei. Telespectatorii au fost captivaţi imediat de experienţa de a o urmări pe Miley şi trupa ei interpretând piese într-un spaţiu exterior intim, „Backyard Sessions" devenind rapid o serie de referinţă. „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" este o continuare a ediţiilor anterioare.

Albumul „Endless Summer Vacation” va fi disponibil la nivel global atât în format digital, cât şi fizic la distribuitorii Columbia Records, pe 10 martie.

Albumul este disponibil fanilor şi pentru pre-comandă, în mai mult configuraţii, inclusiv o variantă pe vinil negru, o variantă pe vinil roşu exclusiv şi o variantă pe vinil transparent exclusiv disponibilă la shop.mileycyrus.com. 

„Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)" este produs de RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management şi Columbia Records. Regizorii producţiei sunt Jacob Bixenman şi Brendan Walter, iar Marcell Rév este regizor de imagine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.