Producţia serialului Disney+ dedicat personajului Obi-Wan Kenobi va începe în luna martie a anului viitor, a anunţat actorul Ewan McGregor, care va interpreta rolul principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

McGregor a dezvăluit la emisiunea lui Graham Norton că filmările pentru serialul care nu a primit încă un titlu vor începe în martie 2021.

„Este povestea lui Obi-Wan Kenobi, presupun. Nu sunt doar eu, dar cu siguranţă o să apar mult, ceea ce e bine”, a spus el. „Vom începe să îl filmăm în martie anul viitor”.

Deşi serialul a fost anunţat în august 2019, iar filmările urmau să înceapă anul acesta, producţia a fost amânată după ce scenaristul Hossein Amini a părăsit proiectul în ianuarie 2020.

El a fost înlocuit cu Joby Harold în luna aprilie, astfel că rescrierea scenariului a făcut ca producţia să fie amânată pentru 2021. Pe lângă toate acestea, pandemia provocată de noul coronavirus a fost hotărâtoare.

În timpul interviului, McGregor şi-a exprimat şi aprecierea pentru Alec Guinness, care a interpretat rolul în trilogia originală „Star Wars” şi care a murit în 2000.

Ewan McGregor a jucat rolul Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel „Star Wars” şi l-a reluat în „The Force Awakens” (2015) şi „The Rise of Skywalker” (2019). Serialul Disney+ nu are o dată de lansare stabilită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.