Producţia Disney "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" a debutat la box office-ul nord-american cu încasări de 110 de milioane de dolari, depăşind aşteptările şi obţinând de departe cea mai mare sumă la premieră din trilogia Marvel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de aventuri, cu Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolul eroilor titulari, este de aşteptat să aducă 118 milioane de dolari sau 120 de milioane de dolari din 4.345 de cinematografe din America de Nord până luni, de Ziua Preşedintelui. Este primul debut intern de 100 de milioane de dolari din 2023. Filmul a adăugat 121 de milioane de dolari la box office-ul internaţional, suma globală fiind de 225 de milioane de dolari. 

"Este o lansare excelentă după codurile senzaţionale foarte specifice (universului) Marvel", a declarat David A. Gross de la Franchise Entertainment Research, în ciuda criticilor şi cifrelor de audienţă "anormal de slabe", a continuat el. 

Cu actorul Paul Rudd în rolul omului-furnică şi cu actriţa Evangeline Lilly alături, filmul cu supereroi şi-a zdrobit concurenţa. 

"Avatar 2" s-a plasat pe locul doi, cu 7,5 milioane de dolari, chiar dacă filmul produs de 20th Century a dobândit la scară mondială un total de 2,24 miliarde de dolari. 

Pe locul trei, continuarea animată de la Universal "Puss in Boots: The Last Wish" a rămas, de asemenea, surprinzător de puternică, aducând 5,3 milioane de dolari în weekend şi aproximativ 7,1 milioane de dolari până luni din 3.012 de cinematografe. Filmul din universul "Shrek" a fost lansat în cinematografe în decembrie şi a strâns 167 de milioane de dolari în America de Nord şi 400 de milioane de dolari la nivel global.

Pe locul patru, se află "Magic Mike' Last Dance", cu Channing Tatum, realizat de Steven Soderbergh, cu venituri de 5,5 milioane de dolari. 

Thriller-ul "Knock at the Cabin" al studiourilor Universal este pe locul cinci, după ce a acumulat 4,5 milioane de dolari. 

Topul este completat de: "80 for Brady" (4,3 milioane de dolari), "Titanic" (2,7 milioane de dolari), "Marlow" (2 milioane de dolari), "Missing" (2 milioane de dolari), "A Man Called Otto" (1,9 milioane de dolari). 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.