Netflix a încheiat pentru sărbători producţia celui de-al cincilea sezon „The Crown” înainte de termen, din cauza unor cazuri de Covid-19 confirmate pe platoul de filmare, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu este clar câte cazuri de infectare au fost descoperite, însă The Daily Mail a scris că este vorba despre opt membri ai echipei care au fost confirmaţi.

Un purtător de cuvânt al serviciului de streaming a declarat pentru Variety: „«The Crown» a încheiat filmările cu o zi mai devreme decât era planificat pentru vacanţa de Crăciun, în urma unor cazuri pozitive în echipă, aşadar fiind asigurată siguranţa celorlalţi şi ca toată lumea din producţie să se poată bucura de vacanţa de sărbători cu cei dragi”.

Filmările urmează să fie reluate în luna ianuarie.

Producţia pentru sezonul al cincilea al „The Crown” a început în luna iulie, după ce a fost amânată în contextul pandemiei.

În acest capitol, actriţa Elizabeth Debicki va fi prinţesa Diana, în timp ce Dominic West va juca rolul prinţului Charles, iar Imelda Staunton, pe al reginei Elizabeth II.

Cel de-al patrulea sezon a fost lansat în noiembrie 2020, iar acţiunea s-a încheiat în anii 1980. Sezonul al cincilea, care va fi lansat în noiembrie 2022, va urmări familia regală pe parcursul anilor 1990.

Joi, autorităţile din Marea Britanie a anunţat 88.376 de cazuri de Covid-19. Până în prezent, mai mult de 11.000 de cazuri sunt atribuite variantei Omicron a coronavirusului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.