Producătorii de la Hollywood au sărbătorit cariera lui Tom Cruise şi au acordat cel mai important premiu filmului „Everything Everywhere All at Once”, sâmbătă, la gala de decernare a trofeelor Sindicatului Producătorilor Americani (Producers Guild of America), scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producers Guild of America l-a onorat pe Cruise cu un premiu pentru carieră, iar câţiva vorbitori i-au mulţumit actorului pentru că a impulsionat industria cinematografiei afectată de pandemie cu succesul din vară trecută „Top Gun: Maverick”.

„Tom Cruise ne-a arătat tuturor că a merge la cinema e din nou la modă”, a spus Sherry Lansing, fost CEO al Paramount Pictures.

Cruise, în vârstă de 60 de ani, a devenit celebru cu „Risky Business”, „Cocktail”, „A Few Good Men” şi alte filme.

Printre filmele produse de el se numără „Vanilla Sky”, „The Last Samurai”, filmele „Mission: Impossible” şi „Maverick”, care a încasat aproape 1,5 miliarde de dolari la box office-uri în întreaga lume. 

În timp ce şi-a acceptat premiul, Cruise a aplaudat munca producătorilor de televiziune şi film.

„Ştiu de ce este nevoie pentru a face ceea ce faci”, a spus Cruise. "Nu este doar noroc. Trebuie să creezi acel noroc. Trebuie să-l faci să existe. Şi vreau să ştii că eu sunt mereu alături de tine". 

„Voi continua să fac tot ce pot pentru a contribui şi a ajuta această industrie şi această formă de artă pe care o iubesc”, a adăugat el.

După declaraţiile lui Cruise, „Everything Everywhere” a fost desemnat cel mai bun film, premiu ce pferă un impuls pentru producţia care are 11 nominalizări la gala Oscar pe 12 martie. Patru dintre ultimii cinci câştigători ai trofeului PGA de top au câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, inclusiv drama de familie de anul trecut „CODA”.

„Everything Everywhere All at Once” spune povestea unei proprietare de spălătorie chinezo-americană care se luptă cu impozitele atunci când este prinsă în universuri alternative.

"Este o nebunie! Mulţumesc mult", a spus producătorul Jonathan Wang, înconjurat de membrii distribuţiei nominalizaţi la Oscar, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu şi Jamie Lee Curtis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.