Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, aşteaptă al doilea copil, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi sunt „foarte fericiţi” şi se pregătesc de venirea pe lume a fratelui sau surorii lui Archie Mountbatten-Windsor, care a împlinit vârsta de 1 an în luna mai a anului trecut.

Cuplul a lansat şi o fotografie recentă, realizată alb-negru.

„Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi să aştepte al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt.

Misan Harriman, prieten al lor şi fotograful care a semnat instantaneul, a scris pe Twitter: „Meg, am fost la nunta ta ca martor la începutul acestei poveşti de dragoste şi, prietena mea, sunt onorat să o captez crescând”.

În luna noiembrie a anului trecut, Meghan Markle a anunţat că în vara lui 2020 a pierdut o sarcină.

Al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după prinţul Charles, prinţul William - ducele de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte, prinţul Louis, prinţul Harry şi Archie Mountbatten-Windsor.

Harry îşi menţine locul în linia de succesiune deşi a renunţat la viaţa regală în luna martie a anului trecut, când s-a mutat cu familia în Canada, apoi s-a stabilit în California.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.