Prinţul Harry şi iubita sa, actriţa Meghan Markle, au fost văzuţi pentru prima dată ţinându-se de mână, la Jocurile Invictus, unde de altfel au şi avut prima apariţie publică împreună, la ceremonia de deschidere, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi, care sunt împreună din iulie 2016, au putut fi văzuţi ţinându-se de mână luni după-amiază, la sosirea la competiţia de tenis în scaun cu rotile.

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle a spus, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: "Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi".

Prinşul Harry a instituit Jocurile Invictus în 2014, cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi. În acel an, jocurile au fost organizate la Londra.

Anul acesta, Jocurile Invictus se desfăşoară la Toronto, unde participă echipe din 17 ţări, reunind peste 500 de sportivi, care concurează la 11 discipline sportive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.