Prinţul George şi prinţesa Charlotte au început, duminică, prima vizită în Canada, alături de părinţii lor, Ducele şi Ducesa de Cambridge. Ducii de Cambridge au fost primiţi cu onoruri militare, iar William a declarat că cei doi copii ai săi încep o ”prietenie pe viaţă” cu Canada, transmite The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul George, în vârstă de trei ani, a coborât treptele avionului militar, alături de părinţii săi, în timp ce prinţesa Charlotte, în vârstă de 1 an şi 5 luni, a fost purtată în braţe de mama sa.

Vizita familiei durează opt zile şi poate fi considerată o revenire acasă a feţelor regale, având în vedere că Elisabeta a II-a este şi regina Canadei.

 

În timpul ceremoniei de primire, care a avut loc în Victoria, capitala British Columbia, prinţul William a vorbit în faţa a mii de oameni: ”Catherine şi cu mine suntem încântaţi să fim din nou în Canada. Când am fost aici ultima dată, eram căsătoriţi de doar trei luni. Primirea călduroasă pe care ne-aţi făcut-o la acel moment important din viaţa noastră a însemnat mult pentru noi şi nu am uitat-o. Din acest motiv suntem încântaţi că George şi Charlotte sunt aici cu noi, începând prietenia lor pe viaţă cu această ţară minunată”.

Cei doi fraţi sunt rar văzuţi împreună în public, iar acest turneu este prima vizită regală pentru pentru prinţesa Charlotte. George a călătorit în Australia şi Noua Zeelandă, alături de părinţii lui, în 2014, pe când avea vârsta de 9 luni.

La sosirea în Canada, viitorul rege a purtat un pulover, cămaşă şi pantaloni scurţi Pepa & Co - asemănător cu vestimentaţia avută în momentul în care William l-a dus să o vadă pe sora sa nou-născută. Prinţesa Charlotte a purtat o rochie înflorată, iar Catherine o rochie albastră semnată Jenny Packham, o broşă cu diamante şi o pălărie Lock & Co.

Cei patru au fost întâmpinaţi de prim-ministrul Justin Trudeau şi soţia lui, Sophie Gregoire Trudeau.

”Dacă seamănă cu copiii noştri, atunci va fi complicat să îi urcaţi din nou în avion, după vizita pe frumoasa coastă de vest a ţării noastre”, a glumit Justin Trudeau.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015. Prinţesa Charlotte este a patra în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au căutat întotdeauna să îşi ţină copiii, prinţul George şi prinţesa Charlotte, departe de presă, în încercarea de a le oferi o copilărie pe cât posibil de normală şi doar câteva fotografii cu ei au fost făcute publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.