Prinţul Charles al Marii Britanii a vizitat, joi, Studiourile Pinewood, în afara Londrei, unde se filmează viitoarea producţie "James Bond", potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul de Wales, în vârstă de 70 de ani, s-a întâlnit cu actorul Daniel Craig, cel care îl interpretează pentru a cincea oară agentul secret în producţia "Bond 25", dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, interpreţii personajelor "M", respectiv secretara Moneypenny.

În cursul vizitei care a dorit să celebreze contribuţia francizei "James Bond" la dezvoltarea industriei de film britanice, actorii Daniel Craig şi Ralph Fiennes i-au prezentat moştenitorului tronului din Marea Britanie interiorul biroului lui "M" şi a urmărit pe monitor o scenă filmată. Craig i-a arătat Prinţului Charles două faimoase automobile Aston Martin.

Prinţul de Wales patronează British Film Institute şi serviciile secrete britanice.

Cunoscut sub numele provizoriu "Bond 25", producţia regizată de americanul Cary Joji Fukunaga va fi lansată în aprilie 2020. 

Rami Malek, care a câştigat premiul Oscar în februarie pentru interpretarea lui Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody", va juca rolul personajului negativ în film. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.