Primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale toamnei, „Gladiator II”, continuarea lui Ridley Scott la epopeea sa din 2000 care a cucerit Oscarul, îl prezintă pe Paul Mescal, 28 de ani, în locul lui Russell Crowe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mescal îl interpretează pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi al regretatului Lucius Verus, care îşi aminteşte că a urmărit eroismul condamnat al lui Maximus în primul film. Inspirat de curajul acestuia, înrobitul Lucius jură să-i învingă pe noii împăraţi înfumuraţi Caracalla (Joseph Quinn) şi Geta (Fred Hechinger).

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În calea sa se află proprietarul de sclavi Macrinus, interpretat de Denzel Washington, pe care Scott l-a descris ca fiind "al naibii de crud" cu luptătorii din arenă, precum şi generalul roman al lui Pedro Pascal, Marcus Acacius.

Pascal şi-a descris personajul ca fiind "un general foarte, foarte bun, ceea ce poate însemna un ucigaş foarte bun". Antrenat sub comanda lui Maximus, el încearcă să invadeze nordul Africii iar Lucius este descris de Macrinus cu "furia este darul tău".

Mescal s-a îngrăşat considerabil pentru rol, primind porecla "Brick Wall Paul", din partea lui Pascal. "A devenit atât de puternic", a spus Pascal despre colegul său. "Aş prefera să fiu aruncat de pe o clădire decât să mă mai lupt cu el".

Trailerul conţine, de asemenea, scurte imagini cu Tim McInnerny şi cu Derek Jacobi, o mulţime de săbii, săgeţi, nave, mulţimi, apă, strigăte şi un rinocer masiv pătat de sânge pe care Lucius trebuie să-l învingă.

Trailerul oferă, de asemenea, o avanpremieră a coloanei sonore emoţionante - compusă din nou de Hans Zimmer, precum şi o bucată dintr-o reluare a piesei „No Church in the Wild” de Kanye West şi Jay Z, cu versurile: "Lacrimi pe podeaua mausoleului / Sângele pătează uşile Colosseumului".

Filmările au început în iunie anul trecut, dar au fost întrerupte de greva actorilor din SUA, înainte de a fi reluate în decembrie şi de a se încheia în ianuarie, cu excepţia unor scurte reluări luna trecută în Sussex.

Data de lansare a filmului la nivel mondial este 22 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.