Naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan Markle, este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute, luni, de ducesa de Sussex, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea "bebeluşului regal". 

"Ea a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, început de mai", a dezvăluit pentru agenţia Press Association Kim Thompson, venită să salute cuplul regal, după o scurtă conversaţie cu ducesa. 

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par să îşi dorească să afle sexul copilului înainte de naştere. 

"Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie", a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani, tot pentru AP. 

Vizita cuplului regal a fost destinată să salute acţiunea mai multor asociaţii locale pentru femei şi tineri, şi de a aduce un omagiu poetului Wilfred Owen. El s-a născut la Birkenhead şi a murit în luptă în Franţa în 1918, la 25 de ani, în timpul Primului Război Mondial. Tot atunci, el a creat cea mai mare parte a operei sale. 

Palatul Kensington a refizat să confirme data prevăzută a naşterii copilului lui Meghan şi Harry. A repetat doar că va fi aşteptat în primăvară. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.