Netflix a prezentat joi primele imagini din sezonul final al serialului „La casa de papel”, creat de Álex Pina, care va fi lansat anul acesta în două părţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creat în 2017, „La casa de papel" urmăreşte un grup de infractori care ia ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor. Scopul lor este de a imprima miliarde de euro.

Aceste prime imagini din ultimuls ezon dezvăluie haosul creat atât în ​​interiorul, cât şi în afara băncii; cu Profesorul prins după ce Sierra îi găseşte ascunzătoarea. Războiul începe şi membrii grupului trebuie să scoată la iveală partea cea mai dură pentru a supravieţui, fiind alimentaţi de angoasă, mai multe arme şi disperarea de a nu avea un plan.

Ultimul sezon al serialului spaniol „Fabrica de bani/ La casa de papel” va fi disponibil pe Netflix în două părţi, prima urmând să fie lansată în toamna acestui an.

Fiecare dintre cele două părţi va avea câte cinci episoade: volumul 1 va fi lansat pe 3 septembrie şi volumul 2 va fi lansat pe 3 decembrie 2021.

Din distribuţie fac parte Úrsula Coberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán şi Jaime Lorente.

Serialul este una dintre cele mai populare producţii Netflix. Regizori pentru al cincilea sezon au fost Jesús Colmenar, Koldo Serra şi Álex Rodrigo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.