Prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul Ken din viitorul film "Barbie" a fost publicată pe reţelele de socializare de Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie 2023. După publicarea la CinemaCon din aprilie a unei fotografii cu Margot Robbie în rolul titular, Warner Bros a lansat miercuri o imagine cu Ryan Gosling, care va fi Ken.

 

Celebrul actor canadian are părul blond platinat şi o vestă denim, deschisă, pe un tors musculos, într-un decor roz care aminteşte de universul Barbie.

"Barbie" va fi realizat de cineasta Greta Gerwig, care a regizat şi "Lady Bird" şi "Fetele doctorului March". Producţia proiectului a debutat anul acesta la Londra.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter în 2020, Margot Robbie a vorbit despre acest lungmetraj, promiţând că nu va semăna cu nimic din ceea ce se aşteaptă. "Ceva în genul Barbie. Oh, Margot o să joace Barbie, ştiu la ce să mă aştept". Dar scopul nostru este că, indiferent de ceea ce te gândeşti, îţi va oferi ceva complet diferit. Lucrul la care nu te aşteptai", a spus ea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.