Câştigătorul unui concurs de raţe din cauciuc, a cărui ediţie din 2016 va fi organizată pe 7 mai de un club dintr-un orăşel din statul american Massachusetts, va câştiga un premiu insolit, ce va consta într-un prânz pentru două persoane în orice restaurant din lume, informează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul Boston Globe anunţă că învingătorul competiţiei, intitulată Harvard's Ducky Wucky River Race, va primi bilete gratuite de avion, o noapte într-o cameră dublă la un hotel şi o cină romantică pentru două persoane în orice restaurant din lume.

Potrivit organizatorul concursului, Ayer Rotary Club, pe 7 mai, un camion va arunca în apele râului Nashua câteva mii de răţuşte din plastic, numerotate. Fiecare dintre ele va fi ”încurajată” de pe malurile râului de o persoană.

Câştigătorul ediţiei din 2015 a primit un prânz într-un restaurant de lux din oraşul italian Veneţia. 

Câştigătorii de la ediţiile din anii precedenţi au călătorit la Paris, Tokyo şi Sydney.

Cursa de raţe din plastic este evenimentul anual care închide Apple Blossom Festival din Harvard, un oraş cu 6.000 de locuitori din statul american Massachusetts.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.