Beyoncé a egalat recordul pentru cele mai multe premii Grammy câştigate în istorie, 31, artista primind patru trofee, duminică, la Los Angeles. Trei premii i-au fost distribuite în timpul ceremoniei netelevizate, iar ulterior "Cuff It" a fost desemnat "cel mai bun cântec R&B".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu 31 de gramofoane obţinute de-a lungul carierei, "Queen B" tocmai a egalat recordul istoric al recompenselor deţinute de dirijorul Georg Solti (31).

Cele trei premii acordate lui Beyoncé înainte de gală au fost pentru "best song written for visual media " cu "Be Alive" (din filmul "King Richard" din 2021), "best dance/electronic recording" pentru "Break My Soul" şi "best traditional R&B performance" cu "Plastic Off the Sofa" (ultimele două piese fiind pe albumul ei „Renaissance”).

Beyoncé conduce nominalizările la gala din 2023 cu nouă selecţii, egalând performnaţa soţului ei, Jay-Z. Fiecare totalizează 88 de nominalizări. 

Beyoncé a fost nominalizată anul acesta pentru prima dată la categoriile de dans/ electronic, alături de selecţiile la categoriile R&B. Albumul "Renaissance" a fost selectat la categoria "cel mai bun album dance/electronic", în loc să concureze pentru "cel mai bun album R&B", scrie Variety. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.