Serialul „Sweet Tooth: Un băiat cu corniţe”, produs între alţii de Beth Schwartz şi Robert Downey Jr., va fi lansat de Netflix pe 4 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lumea este devastată de un cataclism, iar Gus, un băiat pe jumătate cerb, se alătură unui grup de oameni şi copii hibrizi în căutare de răspunsuri.

„Marea Prăbuşire” a creat haos în lume şi a condus la apariţia misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neştiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul unui virus, cei mai mulţi oameni îi vânează şi se tem de ei. După zece ani petrecuţi în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus (jucat de Christian Convery) se împrieteneşte cu un călător singuratic, pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd şi de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

În povestea lor apar aliaţi şi duşmani neaşteptaţi, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare şi periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât şi-ar fi putut închipui vreodată.

Serialul este bazat pe seria de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire. „Sweet Tooth: Un băiat cu corniţe” îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell şi Linda Moran.

Jim Mickle, producător executiv, scenarist, regizor şi co-showrunner, a transmis într-un comunicat: „Ne-am dorit să realizăm un serial care să ofere evadare şi aventură, în care natura revendică lumea şi în multe privinţe are o atmosferă de basm. «Sweet Tooth» este un nou tip de poveste distopică, este foarte luxuriant şi plin de speranţă. Ne dorim ca oamenii să pătrundă în această lume în care există frumuseţe, speranţă şi aventură. Aceasta este o poveste complexă - mergem cu trenul, urcăm pe munte, alergăm prin păduri. Este un serial despre ceea ce înseamnă o familie, ce înseamnă cu adevărat căminul şi de ce este important să ne păstrăm credinţa în umanitate”.

Beth Schwartz, la rândul său scenarist şi co-showrunner, a spus despre adaptarea seriei de benzi desenate din 2009 pentru ecran: „Serialul este în lucru din 2016, iar benzile desenate existau deja înainte de acest moment, însă cred că oamenii vor avea o conexiune cu povestea şi mai mult decât am crezut atunci când am început să lucrăm la producţie. Când urmăreşti «Sweet Tooth», te simţi plin de speranţă în ceea ce priveşte viitorul”.

Serialul are opt episoade de câte o oră.

Distribuţia este alcătuită din: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (general Abbot), cu Will Forte (tatăl) şi James Brolin (narator).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.