La optzeci de ani de la versiunea istorică a desenului animat, remake-ul "Pinocchio" de la Disney, regizat de Robert Zemeckis, cu Tom Hanks, este propus publicului în format live-action.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În primul trailer difuzat săptămâna aceasta, fără imagini cu celebra păpuşă din lemn, apare un Tom Hanks în Geppetto melancolic. 

Se văd şi alte câteva personaje: Jiminy Cricket, dublat de Joseph Gordon-Levitt, şi Zâna Albastră, interpretată de Cynthia Erivo, care îi dă viaţă lui Pinocchio. Keegan-Michael Key este Vulpoiul, în timp ce Luke Evans este personajul negativ Vizitiul. 

Regizorul Robert Zemeckis face echipă cu Tom Hanks pe care îl cunoaşte bine după ce l-a coordonat de mai multe ori pe platourile de filmare, în special în "Forest Gump" în 1994.

"Pinocchio" este adaptarea romanului italian de Carlo Collodi, scris în 1881 şi transpus pentru prima dată pe ecran de Disney în 1940. Povestea este cea a domnului Geppetto, care construieşte o marionetă şi o creşte ca pe copilul lui. Pinicchio aspiră să fie "un băiat adevărat" şi părăseşte casa "părintelui" său pentru a-şi îndeplini acest vis. 

Remake-urile aventurilor păpuşii s-au înmulţit în ultimii ani. Adaptarea mult aşteptată a lui Matteo Garrone ("Gomorra") a fost lansată, după întârzieri din cauza pandemiei, prin platforma Amazon Prime. Anul acesta Netflix a dezvăluit trailerul versiunii născocite de Guillermo del Torro. Cât despre producţia Disney, aceasta ar trebui să fie mai aproape de originalul din 1940. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.