Piesa "Shape of You" a lui Ed Sheeran a fost ascultată, în 8 luni de la lansare, de peste 1,3 miliarde de ori pe platforma Spotify.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântecul, lansat în ianuarie 2017, a devansat piesa ”One Dance” a lui Drake şi a devenit cea mai ascultată melodie pe platforma de streaming, scrie AFP.

Până vineri, primul single de pe cel mai recent album al britanicului, ”Divide”, a fost ascultat de 1,318 miliarde de ori.

Acesta este al treilea album lansat de artist şi primul de când a devenit celebru cu balada ”Thinking Out Loud”, care continuă să fie a şasea piesă cea mai ascultată din istoria Spotify.

”One Dance” a lui Drake a devenit, în octombrie 2016, cea mai ascultată piesă pe Spotify. Două luni mai târziu, ea a devenit prima piesă care a adunat 1 miliard de reproduceri pe platformă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.