Actorul Pierce Brosnan şi soţia lui, Keely Shaye Brosnan, au decis să scoată la vânzare pentru 100 de milioane de dolari vila construită în stil thailandez din Malibu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul a patru filme din seria „James Bond” şi soţia lui au cumpărat proprietatea de 1,2 acri la începutul anilor 2000, după şase ani de când s-au cunoscut şi cu un an înainte de a se căsători. Preţul a fost de 7,35 de milioane de dolari.

După câţiva ani, arhitecţii Ross şi Ralph Anderson au fost angajaţi să construiască o casă mult mai mare decât cea iniţială. Noua proprietate a fost botezată Orchid House.

Proprietatea cuprinde o casă principală şi una pentru oaspeţi, care au în total o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, o piscină şi o terasă, iar deschiderea către plajă este de aproximativ 40 de metri.

Familia Brosnan a declarat pentru Wall Street Journal că plănuieşte să se mute în Hawaii, unde a crescut actorul şi unde deţine deja o proprietate în Kauai. Anul trecut, cei doi au cumpărat cu aproximativ 3 milioane de dolari o casă în Santa Monica pentru fiii lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.