Peste cinci mii de persoane din ţară şi din străinătate sunt aşteptate, la sfârşitul acestei săptămâni, la Seawolves Bike Fest, un festival de motorock, ajuns la cea de-a zecea ediţie şi care va avea loc într-un camping din staţiunea Mamaia. Cei prezenţi vor avea parte de diverse concursuri, concerte rock şi vor participa sâmbătă la o paradă prin Constanţa şi Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, la evenimentul care se desfăşoară între 9 şi 11 iunie, în Mamaia, sunt aşteptaţi peste trei mii de motociclişti, iar două mii de persoane vor veni pentru concertele rock.

“În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa în Camping S din Mamaia Nord a peste 3.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti, şi avem pregătite câteva surprize. De exemplu, cei care vin de la peste 500 de kilometri distanţă vor primi câte un schimb de ulei. Avem la dispoziţie un camping care oferă toate condiţiile pentru cazare. Foarte curat, amenajat după standare moderne, cu căsuţe, cu duşuri pentru cei care vor dormi la cort”, a declarat Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Petrecerea se deschide vineri, cu o seară tribut pentru legendarele trupe din istoria rockului, cu acest prilej putând fi ascultate melodii ale unor formaţii precum Metallica, Iron Maiden, Red Hot Chili Peppers, Motörhead sau Cargo.

Miezul nopţii aduce un show erotic interzis minorilor, iar apoi cei prezenţi vor cânta împreună cu trupa Folk&Rock Company, formată din Silviu Covaci – voce şi chitară, Ionuţ Micu la tobe şi Virgil Stoica la chitară bass.

Sâmbătă, este programată tradiţionala paradă de la Seawolves Bike Fest, care va traversa staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa, peste o mie de participanţi fiind aşteptaţi la acest eveniment care va beneficia şi de sprijinul poliţiştilor constănţeni.

Sâmbătă după-amiază, motocicliştii vor reveni din nou în camping şi vor avea parte de mai multe concursuri, printre care ştafeta de bere, trasul sforii, o luptă cu pungi cu apă şi unul de tricouri ude.

Seara este dedicată concertelor rock, pe scenă urcând trupe precum Alternosfera, Zob, Trooper, Stonelight sau Lupul cel Rău, după care la miezul nopţii este programat un foc de artificii, urmat de un nou show erotic şi de un concert al trupei Folk&Rock Company.

Intrarea se plăteşte o singură dată pentru tot festivalul şi este de 35 de lei, iar accesul în camping se va face pe baza brăţărilor valabile pentru toată perioada evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.