Peste 67.000 de persoane au fost prezente, vineri, în cea de-a doua zi a Festivalului Neversea, au anunţat organizatorii, iar olandezul Don Diablo a ieşit în mijlocul fanilor purtând steagul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizatorii Neversea au transmis, sâmbătă, că festivalul a fost şi vineri seara centrul distracţiei din România pentru peste 67.000 de fani ai muzicii din ţară şi din străinătate. 
“Unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul, care a reuşit să vândă primul show NFT cu uriaşa sumă de 1,2 milioane de dolari, a fost extrem de emoţionat de revederea cu fanii din România şi din străinătate, cărora le-a mulţumit.  Ca la fiecare apariţie, Don Diablo a reuşit să genereze entuziasm cu piesele incluse în DJ Set-ul său. De la piese clasice în versiuni remix până la producţiile incluse în noul său album, <<Forever>>, fiecare moment din live-ul olandezului a fost trăit cu intensitate maximă. La finalul show-ului, olandezul, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a prezentat fanilor Neversea viitorul său single,  <<Baby>>, a dansat împreună cu ei şi a purtat pe umeri drapelul României. <<Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!>> acestea au fost cuvintele cu care Don Diablo şi-a încheiat set-ul pe mainstage-ul Neversea”, au anunţat organizatorii. 
Un alt artist de top aşteptat de zecile de mii de participanţi la cel mai mare festival pe o plajă de la malul Mării Negre a fost Nicky Romero. Olandezul aflat în topul celor mai buni 30 de DJ ai lumii a spus că publicul din România este unul special, cu o energie frumoasă, care apreciază fiecare moment din festival. Nicky Romero a oferit, la rândul său, un set memorabil în care a inclus  piesele din noul său EP, ,,Perception”, iar single-ul ,,Fire” lansat pe 1 iulie, a fost excelent primit de fanii Neversea. 
Headliner în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, Smiley a făcut un show de 10. Fiecare piesă cântată de unul dintre cei mai iubiţi artişti din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Invitatul lui Smiley a fost Juno, iar cei doi artişti au făcut un duet spectaculos pe piesa ,,Pierdut Buletin”.
Concertul lui Smiley a fost acompaniat şi de un show aviatic impresionant oferit de 5 avioane de acrobaţie de la Aeroclubul României, care au lăsat scris pe cer mesajul “Welcome dreamers”. 
“Venit pentru prima dată la un festival în România, ZHU şi-a hipnotizat publicul cu sound-ul deep şi vocea sa magică. Toată lumea de la mainstage a cântat împreună cu artistul de origine americană, care va fi opening act pentru Swedish House Mafia, fiecare piesă inclusă în live set. De la <<In The Morning>>, <<Came For The Low>> până la uriaşul succes <<Faded>>, toate cântecele au avut un adevărat success la public”, a mai precizat sursa citată. 
Parov Stelar, alături de band-ul său, a oferit un mix perfect de jazz, pop, muzică electronică şi swing. ,,Sunt îndrăgostit de România, de publicul de aici, avem o relaţie frumoasă de câţiva ani şi e o bucurie să ne revedem!”, acesta a fost mesajul artistului de origine austriacă la finalul unui spectacol de muzică live de calitate şi multă energie pozitivă.
B Jones, Quintino, DJ Dark & Mentol  au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a doua zi de festival.
Artiştii de la THE Ark, Daydreaming, Oasis şi Temple au completat line-up-ul pentru a doua zi de experienţă Neversea
Scena The Ark este locul creat special de creatorii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa pentru amatorii de rap, trap, breakbeat şi dubstep. 
Deliric a cântat alături de fani cea mai nouă piesă, ,,Lasă”, iar Killa Fonic a ales să renunţe la orteză, după ce a suferit o fractură la picior. Artistul român a dansat desculţ cu fanii de la The Ark. Show-ul lui Grasu XXL a fost un alt motiv de entuziasm pentru fanii Neversea, care au cântat alături de unul dintre cei mai iubiţi artişti hip-hop din România. 
Malaa, Netsky, El Nino, Mario Glass & Bvcovia şi Rava au completat line-up-ul scenei The Ark în a doua zi a festivalului Neversea.
Cei mai apreciaţi DJ din cultura underground din România, Raresh, Priku şi Arapu au fost invitaţii scenei Temple, iar scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferaţi: Christian Loffler, Armen Miran, Hernan Cattaneo şi DJEFF.Pe scena Oasis, în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, au ajuns: Sasha Lopez, Kasia, Le Twins, Moonsound, Sllash & Doppe şi Andre Rizo. Sâmbătă seară, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Manuel Riva, Carla’s Dreams, Black Eyed Peas, Alan Walker, W&W, Brennan Heart, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki şi celebrul moment “Cake Me!”.
Scenele secundare vor găzdui artişti de top din cultura underground precum: Sit, Cezar B2B Prâslea, Amelie Lens, Milo Spikers, Daydreamers (Dub FX, Marwan, Woodnote), Pascal Junior, Vali Bărbulescu, Şatra B.E.N.Z, Azteca, Connect-R & Johny Romano, Nane şi Borgore. 
Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.