Peste 58.000 de persoane au fost prezente sâmbătă în cea de-a treia zi a Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, show-ul zilei încheindu-se cu recitalul lui Armin van Buuren care a stat pe scenă aproape cinci ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, cea de-a treia zi a a Festivalului Neversea s-a încheiat la  răsăritul soarelui cu show-ul lui Armin van Buuren. Artistul a respectat tradiţia de la festivalul Untold şi a stat pe scena principală Neversea, alături de cei peste 58.000 de participanţi, aproape cinci ore.

În momentul în care a urcat pe scenă , Armin van Buuren a afirmat că în România se simte ca acasă.

"Vin în România din 2003 şi într-adevăr am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România şi de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aş veni şi gratis doar să simt căldura publicului de aici” a declarat Armin van Buuren.

Un alt artist aşteptat în cea de-a treia seară a festivalului Neversea a fost John Newman.

„Oamenii sunt minunaţi în România. Revin de fiecare dată cu mare plăcere pentru că publicul aici are o energie aparte, pe care am simţit-o din prima clipă. Abia aştept să revin.”, a afirmat Newman.

Un spectacol plin de energie şi culoare au avut şi cei doi DJ olandezi, Sunnery James & Ryan Marciano care au fost impresionaţi de public, dar şi de plaja Neversea, comparând-o cu Miami Beach.

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Alex Parker, urmat de trupa Carla’s Dream, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano şi s-a încheiat cu show-ul lui Armin van Buuren.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alţi artişti printre care Premiesku, Priku, AME DJ, Macanache, Paraziţii, Dope D.O.D, Chase & Status, Jan Blomquist, Viken Arman şi mulţi alţii.

Festivalul Neversea are loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.