Peste 48.000 de persoane au fost prezente la prima zi a Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, iar artiştii care au concertat pe scena principală au fost prezenţi pentru prima oară la acest eveniment muzical, fiind impresionaţi de numărul de fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deschiderea oficială a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobaţi suspendaţi de baloane cu aer cald.

Potrivit organizatorilor, în prima zi a Festivalului Neversea peste 48.000 de persoane au participat la evenimentele organizate. 

Artiştii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenţi pentru prima dată la Neversea şi s-au arătat impresionaţi atât de numărul mare de fani cât şi de dimensiunea scenei principale, una de 70 de metri lungime şi 20 înălţime. 

Debutul celei de-a doua ediţii a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix şi Dan Finţescu, urmaţi de Alle Farben, Lucas&Steve şi Alan Walker. Pe scena a răsunat şi imnul Neversea compus de Manuel Riva şi Alexandra Stan. Cel mai aşteptat artist din prima seară a fost DJ-ul Hardwell care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România.

“Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, Untold. România ştie să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar”, a declarat Hardwell.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobaţi suspendaţi de baloane cu aer cald, dar şi de povestea Neversea 2018.

Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat în prima zi, Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben,  Lucas&Steve, Alan Walker, Hardwell şi GTA. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, NGHTMRE, MODESTEP, Acid Pauli şi mulţi alţii.

Vineri pe scenele Neversea vor concert mai mulţi artişti printre care Irina Rimes, Jonas Blue, Redfoo, Kungs, Nina Kraviz, Steve Angelo.

Festivalul Neversea are loc între 5 şi 8 iulie pe plaja Modern din Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.