Personajul Mr. Bean, interpretat de actorul britanic Rowan Atkinson, revine într-un nou film, care va fi însă lansat doar în cinematografele din China, informează The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat ”Top Funny Comedian”, acest lungmetraj este un spin-off al unui show de varietăţi chinezesc cu acelaşi titlu. Intriga peliculei include mai multe personaje care ajung să fie implicate într-o serie de încurcături şi aventuri mai puţin plăcute cu ocazia unei vizite în Macao. 

Filmul chinezesc a fost deja comparat cu peliculele din seria ”Marea mahmureală/ The Hungover” şi, la fel ca trilogia americană, include în distribuţia sa o apariţie specială a fostului pugilist Mike Tyson. 

Cea mai recentă apariţie a lui Mr. Bean într-un film datează din 2007, când actorul Rowan Atkinson a jucat acest personaj în pelicula ”Mr. Bean în vacanţă/ Mr. Bean's Holiday”, care a avut un succes uriaş în China.

Într-o conferinţă de presă, unul dintre actorii din distribuţia noului proiect chinez, actorul de comedie Guo Degang, a spus că, în ciuda diferenţelor de limbă, el şi Rowan Atkinson au reuşit să treacă peste barierele lingvistice cu ajutorul umorului.

”Doar cu câteva expresii faciale şi gesturi, am reuşit să ne înţelegem unul pe celălalt. A fost o experienţă cu adevărat interesantă, ceea ce dovedeşte că umorul şi comedia pot să depăşească graniţele”, a spus Guo Degang.

Rowan Sebastian Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat în mai multe seriale TV şi lungmetraje pentru marele ecran.

Serialul TV ”Mr. Bean” a avut o audienţă de 18,7 milioane de telespectatori în Marea Britanie, în anii 1990, şi a fost distribuit în 245 de ţări şi teritorii pe plan internaţional.

În ultimii ani, Rowan Atkinson a avut o apariţie specială la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 şi a apărut într-o scenetă umoristică lansată cu ocazia ediţiei din 2015 a evenimentului de caritate ”Comic Relief”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.