Cea de-a şasea ediţie a Película, singurul festival de film şi cultură ibero-americană din România, va avea loc în perioada 8 - 12 septembrie, la Bucureşti, şi în perioada 17 - 19 septembrie, la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Película prezintă filme din America Latină (Brazilia, Argentina, Costa Rica, Mexic, Chile, Paraguay, Peru, Columbia, Cuba şi Uruguay), din Spania şi Portugalia.

Festivalul va avea loc anul acesta la Bucureşti, la Cinema „Elvire Popesco” şi Institutul Cervantes, dar propune şi activităţi şi proiecţii în aer liber, în zilele de 11 şi 12 septembrie, la Verde Stop Arena.

Pentru prima dată, evenimentul va ajunge la Cluj-Napoca. Aici, între 17 şi 19 septembrie, vor avea loc proiecţii la Cinema Victoria.

Película va continua varianta găsită anul trecut pentru ca o selecţie de filme, disponibile exclusiv online, să ajungă la cât mai mulţi spectatori în perioada 13 - 19 septembrie, pe platforma cinesquare.net.

Ediţia va fi deschisă în Capitală cu „Buena Vista Social Club”, semnat de Wim Wenders, şi se va încheia cu proiecţia „The Tango Lesson”, de Sally Potter, iar din program fac parte şi scurtmetraje şi lungmetraje animate.

Biletele şi programul sunt disponibile pe Eventbook.

Toate filmele au subtitrare în limba română, iar unele au subtitrare şi în limba engleză.

În cazul proiecţiilor în aer liber, dacă vremea este nefavorabilă, proiecţia va fi anulată şi biletele rambursate. În cazul în care proiecţia nu mai poate continua după ce a trecut de minutul 15, contravaloarea biletelor nu va fi rambursată.

La proiectiile cu acces liber, accesul în sală se face pe baza scanării unui bilet cu valoare 0 care poate fi rezervat online în prealabil pe eventbook.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.