Paul McCartney şi-a început, vineri seară, turneul ”One on One” la Madison Square Garden cu Bruce Springsteen şi Steven Van Zandt invitaţi speciali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Springsteen şi Van Zandt au urcat pe scenă alături de Paul McCartney la bis şi au cântat împreună piesa ”I Saw Her Standing There”.

Apariţia supriză a urmat interpretării la finalul concertului a pieselor “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” şi “Helter Skelter”, ultima beneficiind de prezenta chitaristului Brian Ray.

Bruce Springsteen şi Steven Van Zandt au mers la concertul din New York împreună cu soţiile lor, Patti şi Maureen.

Springsteen îşi va lansa show-ul “Springsteen On Broadway”, luna viitoare, la Walter Kerr Theatre.

Paul McCartney va susţine un al doilea concert la Madison Square Garden duminică.

Născut pe 18 iunie 1942, Paul McCartney este cântăreţ, multi-instrumentist şi compozitor. Şi-a început cariera ca basist şi vocalist al grupului The Beatles, în 1957, iar după destrămarea formaţiei, în 1970, a continuat cu o carieră solo care include, între altele, 24 de albume de studio şi 18 premii Grammy. În 2012, britanicul a primit Legiunea de Onoare, din partea preşedintelui Franţei, Francois Hollande. Artistul britanic a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic de regina Elizabeth a II-a, în onoarea căreia a cântat, în faţa a zeci de mii de spectatori, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.