Paul McCartney a urcat marţi seară pe scena unui mic local de muzică din capitala Braziliei pentru o reprezentaţie specială cu un public intim şi extaziat de 300 de persoane, anunţă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un spaţiu comparabil cu celebrul Cavern Club din Liverpool, unde formaţia The Beatles şi-a început cariera, McCartney, în vârstă de 81 de ani, a interpretat un set de 22 de melodii care a inclus hituri ale grupului şi ale carierei sale solo, în ciuda căldurii intense.

Concertul a reprezentat un cadou neaşteptat pentru locuitorii din Districtul Federal. Un lot limitat de bilete a fost vândut de către promotor la preţul de 200 de lire sterline, în timp ce alte câteva zeci au fost distribuite cu generozitate şi gratuit participanţilor nerăbdători care sperau să asiste la ceea ce mulţi consideră a fi unul dintre spectacolele istorice care a avut loc vreodată în capitala federală braziliană.

Admiratoarea Ellen Pozzebom a descris experienţa ca fiind "istorică şi neaşteptată". Ea a aflat despre spectacol în timp ce se afla la salonul de înfrumuseţare şi a decis impulsiv să participe, ceea ce a dus la o întâlnire întâmplătoare cu un concert intim Paul McCartney - gratuit. "A fost cel mai norocos lucru din viaţa mea", a exclamat ea la ieşirea din Clube do Choro.

Descris de ea ca fiind un "megashow într-un format soft", spectacolul a prezentat o interacţiune semnificativă între McCartney şi public, cu o acustică care a fost foarte diferită de cea a spectacolelor de mai mare anvergură.

Muzicianul Diogo Vanelli a părăsit sala de spectacol simţindu-se privilegiat că şi-a văzut idolul într-un cadru brazilian, remarcând o legătură profundă între Clube do Choro şi Cavern Club. "M-am simţit ca şi cum l-aş fi primit în casa mea", a remarcat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.