Cântăreaţa franceză Patricia Kaas spune despre show-ul pe care îl va aduce în România, în luna iunie, că este un spectacol care îi seamănă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patricia Kaas va cânta, pe 24 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi două zile mai târziu, pe 26 iunie, în Parcul Rozelor din Timişoara.

"Vreau să vă propun un spectacol care seamănă cu mine, cea de acum", spune Patricia Kaas despre showul cu care revine în România.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile la preţurile de 120, 150, 200, 250 şi 300 lei. Pentru Timişoara, biletele costă 80, 120, 160, 200, 240 şi 300 lei. Biletele pentru categoria VIP de la Sala Palatului sunt epuizate. 

Artista franceză a susţinut cel mai recent concert în România în urmă cu patru ani, iar acum îşi va promova albumul omonim, al zecelea din cariera sa, apărut în 2016, informează organizatorii, Events.

”Patricia Kaas” este prima colecţie de melodii originale lansate de artistă în ultimii 13 ani.

Patricia Kaas, născută pe 5 decembrie 1966, la Forbach, este interpretă şi compozitoare, dar şi actriţă. A debutat în 1988, cu ”Mademoiselle chante...”, urmat de alte nouă materiale de studio. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Mademoiselle chante le blues", ”Mon Mec a Moi”, ”Quand Jimmy Dit”, ”Kennedy Rose”, "Entrer dans la lumière" şi ”Il me dit que je suis belle". Albumele sale au fost vândute în peste 18 milioane de copii. În 2009, a reprezentat Franţa la Eurovision Song Contest, cu piesa ”Et s'il fallait le faire”, care s-a clasat pe locul al optulea. Şi-a făcut debutul în film în pelicula ”And now... Ladies and Gentlemen” (2002), unde a jucat alături de Jeremy Irons. A mai jucat, alături de Serge Hazanavicius, în filmul ”Assassinée” (2012), regizat de Thierry Binisti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.