Paramount Pictures a prezentat primul trailer din "Gladiator II" pe scena de la The Colosseum at Caesars Palace, un hotel din Las Vegas care reimaginează Roma Antică în toată splendoarea sa decadentă. Cei care l-au văzut au fost entuziasmaţi, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este posibil să fie chiar mai extraordinar decât primul", a declarat Scott într-un mesaj video. "Merită aşteptarea".

Regizorul Ridley Scott pare să ofere o versiune mai sângeroasă a acelei epoci îndepărtate, una care îl găseşte pe Paul Mescal intrând în arenă în rolul unui nobil care a renunţat la privilegiile sale şi se află într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru amuzamentul poporului roman.

Bazat pe imaginile pe care Scott le-a adus în Sin City pentru a le împărtăşi cu proprietarii de cinematografe, "Gladiatorul II" recuperează expansiunea epică şi secvenţele de acţiune puternică din primul film. În teaser, Mescal s-a confruntat cu un rinocer, o hoardă de babuini, şi cu Pedro Pascal, printre alte ameninţări. De asemenea, au loc intrigi politice din belşug, doi împăraţi diabolici par chiar mai nebuni decât monarhul dement al lui Joaquin Phoenix din primul film.

Denzel Washington pare să tragă sforile, intenţionând să-l folosească pe Mescal, în timp ce încearcă să pună stăpânire pe un imperiu care a luat-o razna. "Roma trebuie să cadă", spune el la un moment dat în filmare. "Trebuie doar să-i dau un imbold". 

Filmul din 2000 a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film şi a fost un succes de box office. Cu toate acestea, a fost greu de pregătit o continuare, având în vedere că starul Russell Crowe nu apare pe genericul final şi nici personajul lui Phoenix. Însă Connie Nielsen revine în rolul Lucillei, mama lui Lucius, Paul Mescal, la fel ca şi Derek Jacobi, în rolul unui membru al Senatului roman. Acestora li se alătură Denzel Washington, care a lucrat anterior cu Scott la "American Gangster", şi Pedro Pascal, starul din "The Mandalorian". 

Fred Hechinger ("The White Lotus") şi Joseph Quinn ("Stranger Things") interpretează rolurile împăraţilor Geta, respectiv Caracalla. 

"Gladiator II" va avea premiera în SUA la 22 noiembrie 2024. "Ceea ce veţi vedea... este emoţie, acţiune şi spectacol la o scară care nu seamănă cu nimic altceva în cinematografele din acest an", a promis Washington.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.