„Black Panther: Wakanda Forever/ Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”, în regia lui Ryan Coogler, cu Martin Freeman, Angela Bassett, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Tenoch Huerta în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 2.174.324 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După moartea regelui T'Challa, regina Ramonda, Shuri, M'Baku şi Dora Milaje luptă pentru protecţia naţiunii de intervenţia marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depăsească pierderea regelui şi să îmbrăţişeze un nou capitol, eroii wakandezi ajutaţi de Nakia şi Everett Ross fac planurile unui nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

Comedia românească „Teambuilding” a coborât pe locul doi, în al şaptelea weekend de la debut, după ce a fost văzută în săli de 30.485 de spectatori şi a adunat 838.200 de lei. În total, filmul a acumulat venituri de 20 de milioane de lei (4 milioane de dolari). 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

„Black Adam/ Adam Întunecatul”, în coborâre, pe locul trei în top, a acumulat venituri de 322.173 de lei în al patrulea weekend de la premieră. 

Pe locul patru se află filmul horror românesc „Capra cu trei iezi”, cu Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, care a generat venituri de 300.506 de lei după trei weekend-uri în top. 

Filmul de animaţie „Captain Sabertooth and the Magic Diamond/ Căpitanul Colţi-de-sabie şi diamantul fermecat”, pe locul cinci în clasament, a fost văzut de 14.413 de spectatori şi a avut încasări de 285.218 de lei. 

Comedia „Mirciulică” se menţine pe locul şase, cu încasări de 222.542 de lei în al şaselea weekend de la lansare. 

Thrillerul „The Devil's Light/ Lumina infernului” a coborât patru locuri, până pe şapte, în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 204.356 de lei. 

„Triagle of Sadness/ Triunghiul tristeţii”, premiat cu Palme d Or la Cannes, în regia lui Ruben Östlund, cu Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Iris Berben în rolurile principale, a debutat pe locul opt în clasamentul românesc de weekend şi a acumulat venituri de 123.556 de lei după ce a fost văzut în cinematografe de 5.866 de spectatori. 

Pe ultimele locuri ale topului se clasează „The Estate/ Moştenire cu scandal” şi „The Elfkins/ Elfii cofetari”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.