Pamela Anderson a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de soţul ei, producătorul Jon Peters, la patru zile după ce s-au căsătorit în secret în Malibu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginea este disponibilă doar 24 de ore. 

Actriţa şi activista în vârstă de 52 de ani îl cunoaşte pe soţul ei de mai mulţi ani - l-a întâlnit prima dată în anii 1980 în casa Playboy. S-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni, păstrând secretul relaţiei lor. 

"Ne înţelegem şi ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan", a spus Pamela Anderson într-un poem publicat marţi în The Hollywood Reporter. 

Jon Peters şi Pamela Anderson au fost căsătoriţi fiecare de patru ori.

Vedeta din "Baywatch" a fost csăsătorită în trecut cu Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon. Ea a locuit recent în Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

Jon Peters, 74 de ani, şi-a început cariera în anii '70 în calitate de stilist al actriţei Barbra Streisand, înainte de a fi producătorul mai multor succese ale ei, printre care albumul "ButterFly" şi filmul "A Star is Born". Producător a peste 100 de filme, printre care "Dispărutul", de Costa-Gavras, "Flashdance", "Culoarea purpurie" sau "Batman" şi "Wild Wild West".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.