Pălăria purtată de Harrison Ford în rolul Indiana Jones a fost vândută la 300.000 de dolari în cadrul unei licitaţii la Los Angeles, marţi. Casa de vânzări a estimat obiectul între 150.000 şi 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celebra plărie a fost creată pe măsura lui Harrison Ford, şi purtată la filmările celei de-a doua părţi din franciză, "Indiana Jones şi templul morţii", lansată în 1994. 

O pălărie devenită simbol pentru fanii aventurierului, aleasă cu grijp de costumierul Anthony Powell şi Herbert Johnson, care a realizat-o pe cea din primul film. 

Accesoriul, păstrat în condiţii excelente, este prezentată într-o cutie transparentă, precizează The Hollywood Reporter. 

Deşi pălăria a fost vândută la un preţ semnificativ, este totuşi departe de preţul atins de o altă pălărie Indiana Jones, scoasă la licitaţie în 2015. 

Cea din "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", primul film lansat în 1981, a fost cumpărată pentru 500.000 de dolari. 

În 2018, o altă variantă a pălăriei purtată în primul film a fost vândută la licitaţie, la Londra, pentru suma de 393.000 de lire sterline. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.