Ozzy Osbourne a vorbit despre starea sa de sănătate, despre faptul că se teme sau nu de moarte şi despre singurul lucru la care încă mai speră. Într-un interviu recent acordat revistei Rolling Stone UK, „naşul heavy metalului” a dezvăluit că i-a fost descoperită o tumoare la una dintre vertebre în timp ce era supus unei a patra operaţii la coloană. Intervenţia a fost pentru a remedia daunele cauzate de o căzătură în 2019, care a dislocat tijele metalice pe care le introdusese în corpul său după un accident anterior de quad în 2003, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Chiar m-a doborât”, a spus Osbourne. „A doua operaţie a mers drastic de prost şi practic m-a lăsat schilodit. Am crezut că voi fi pe picioare după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o nenorocită de tijă în coloană. Au găsit o tumoare într-una dintre vertebre, aşa că a trebuit să scoată şi asta. E destul de greu, omule, iar echilibrul meu e dat peste cap”. 

Dar acesta nu a fost singurul eşec cu care muzicianul, care a vorbit deschis despre dependenţele şi supradozele sale din trecut, s-a confruntat în ultimii ani. În 2020, el a împărtăşit faptul că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Acum, Osbourne a declarat pentru publicaţie că a ajuns la unele realizări, deoarece a reflectat la „multe lucruri cât timp a fost imobilizat”.

„Toţi partenerii mei de băutură, mi-am dat seama că sunt morţi!”, a spus el. „Cimitirul e plin de ei!”.

El a adăugat: „Ar fi trebuit să fiu mort cu mult înaintea multora dintre ei. De ce sunt eu ultimul om rămas în picioare? Nu înţeleg nimic din toate astea. Uneori mă uit în oglindă şi mă întreb: „De ce naiba ai reuşit?!”. Nu mă laud cu nimic, pentru că ar fi trebuit să fiu mort de o mie de ori. Mi s-a făcut o spălătură stomacală de Dumnezeu ştie de câte ori”. 

Dar, cu toate acestea, Osbourne a spus că încă nu se teme de moarte.

„Nu mă tem de moarte, dar nu vreau să am o existenţă lungă, dureroasă şi mizerabilă”, a explicat el. „Îmi place ideea că, dacă ai o boală în fază terminală, poţi merge într-un loc din Elveţia şi poţi să te duci repede. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer”.

Artistul a continuat: „Dar uite, i-am spus lui Sharon că am fumat un joint recent şi ea a spus: 'De ce faci asta! O să te omoare!'. Eu am spus: 'Cât vrei să mai trăiesc, la naiba?! În cel mai bun caz, mai am zece ani de trăit, iar când îmbătrâneşti, timpul se accelerează. Eu şi Sharon am împlinit recent 41 de ani de la căsătorie şi asta mi se pare incredibil!”.

Singurul lucru pentru care Osbourne este „al naibii de supărat” este că nu a avut niciodată „şansa de a-şi lua rămas bun sau de a le mulţumi” fanilor săi, de când a anunţat la începutul acestui an că se retrage din turnee din cauza unor operaţii.

„Indiferent de motiv, acesta este obiectivul meu la care trebuie să lucrez. Să fac acele spectacole. Chiar dacă este la Ozzfest sau undeva, sau chiar un nenorocit de concert la Roundhouse”, a spus el. „Dacă nu pot continua să fac concerte în mod regulat, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un singur concert în care să pot spune: „Bună, băieţi, vă mulţumesc foarte mult pentru viaţa mea”. Pentru asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la finalul lui, voi muri fericit”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.