După ce a anunţat că nu va mai cânta în turnee, Ozzy Osbourne va reveni pe scenă pentru câteva spectacole finale, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi legenda Black Sabbath s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani, soţia şi managerul său, Sharon Osbourne, a declarat că rockerul plănuieşte două concerte finale la Birmingham, în Anglia, ca o urare de rămas bun pentru fani.

"Nu va mai pleca în turneu, dar plănuim să facem încă două concerte pentru a-şi lua rămas bun, deoarece el simte că nu şi-a luat niciodată rămas bun de la fanii mei şi vreau să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine", a declarat Osbourne, potrivit Rolling Stone UK.

Spectacolele vor avea loc în cartierul Aston Villa din oraşul din care este originar Ozzy.

"Vocea lui este încă absolut perfectă", a adăugat Osbourne.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 75 de ani, a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale după o cădere în 2019. Anul trecut, el a anunţat că nu va mai pleca în turneu şi şi-a anulat următoarele date.

"Vocea mea este în regulă. Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de fizioterapie şi, cel mai recent, tratamentul inovator Cybernics (HAL), corpul meu este încă slăbit din punct de vedere fizic", a scris Osbourne pe Instagram la acea vreme. "Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor sfârşi în acest fel. Echipa mea vine în prezent cu idei pentru a găsi un loc unde voi putea concerta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.