Orchestra Pink Martini revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 aprilie 2017, cu un concert ce va îmbina influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă Naţiunile Unite ar fi avut o trupă proprie în 1962, probabil că noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei.

Pink Martini a luat fiinţă in 1994, în Oregon, Portland, oraşul natal al lui Lauderdale. 

Thomas Lauderdale lucra atunci în politică, şi multele evenimente caritabile la care participa l-au făcut să se găndească că poate fonda o orchestră care să combată zgomotul şi mediocritatea pe care unii o numeau muzică. După înfiinţarea trupei, Thomas Lauderdale s-a retras din viaţa politică şi s-a concentrat exclusiv pe acest proiect, care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul. Vintage, sofisticată, cosmopolită, muzica Pink Martini este o plimbare nocturnă prin marile porturi şi oraşe ale lumii, cu poveştile şi parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli şi Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Pink Martini cântă în 22 de limbi, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee şi pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, trupa Pink Martini a fost inclusă atât în Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cât în şi Oregon Music Hall of Fame.

Storm Large este vocea ochestrei Pink Martini, dar şi actriţă, dramaturg şi autoare. A bifat notorietatea naţională în State în 2006, ca finalist la show CBS "Rock Star: Supernova", în ciuda faptului că a fost eliminată în ultima săptămână, înainte de final.

Instrumentele perfect armonizate, alături de vocea debordantă a solistei creează combinaţia perfectă pentru bijuterii precum “Amado Mio”, “Splendor in the Grass” sau piesa care mângâie inimile tuturor românilor, “Până când nu te iubeam”.

Pe 20 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Până pe 24 decembrie inclusiv, biletele (cu excepţia categoriei VIP) au 20% reducere: 96 lei, 116 lei, 152 lei, 176 lei.

Reducerile continuă şi în perioada 24 decembrie - 15 ianuarie, când biletele (cu excepţia categoriei VIP) au 10% reducere, fiind disponibile la preţurile de 108 lei, 130 lei, 171 lei, 198 lei.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.