Recording Academy, care stabileşte nominalizările şi acordă premiile Grammy, a anunţat prima listă de artişti care vor cânta la spectacolul din acest an: actualii nominalizaţi Brothers Osborne, BTS, Brandi Carlile, Billie Eilish, Lil Nas X, alături de Jack Harlow şi Olivia Rodrigo, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicianul Jon Batiste, recompensat cu Oscar pentru muzica originală din filmul „Soul”, a primit cele mai multe nominalizări pentru gala de anul viitor a premiilor Grammy, fiind urmat de Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R.

Brothers Osborne au primit două nominalizări la Grammy anul acesta pentru „cel mai bun duo/ interpretare a unui grup country” („Younger Me”) şi „cel mai bun album country” - „Skeletons”.

BTS sunt selecţionaţi la categoria „cel mai bun cântec” cu „Butter”. Brandi Carlile a fost nominalizată pentru „cel mai bun cântec al anului”, cu „A Beautiful Noise” pe care îl interpretează împreună cu Alicia Keys. 

„Montero (Call Me by Your Name)” - Lil Nas X şi „I Still Have Faith in You” - ABBA au fost adăugate categoriei „Record of the Year”, iar „Evermore” - Taylor Swift şi „Donda” - Kanye West, la „Album of the Year”.

Doja Cat cu „Kiss Me More” şi Brandi Carlile cu „Right on Time” au fost adăugate în ultimul moment la „Song of the Year”, în timp ce Baby Keem şi Arooj Aftab au fost adăugaţi în selecţia „Best New Artist”.

În direct de la MGM Grand Arena din Las Vegas şi găzduită de Trevor Noah, cea de-a 64-a ediţie anuală a Premiilor Grammy va fi transmisă în direct, duminică, 3 aprilie, de la ora 20.00, pe CBS, şi va fi disponibilă şi la cerere pe Paramount+.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.