Actriţa şi cântăreaţa Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în Billboard 200 cu albumul „Sour”, înregistrând astfel a doua săptămână în fruntea clasamentului american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După a cincea săptămână de la debut, „Sour” a fost vândut în SUA în 105.000 de unităţi, urcând două poziţii în top, potrivit MRC Data.

„Sour” este al doilea album din 2021 care a fost vândut în peste 100.000 de unităţi în fiecare dintre primele cinci săptămâni, după „Dangerous: The Double Album” al lui Morgan Wallen, care a înregistrat performanţa în perioada ianuarie - februarie.

Rapperul Polo G şi „Hall of Fame” au coborât un loc în top, după ce, în a doua săptămână de la lansare, albumul a fost vândut în 65.000 de unităţi.

Rapperii Lil Durk şi Lil Baby au urcat o poziţie, până pe patru, cu „The Voice of the Heroes”, vândut în 57.000 de unităţi în a treia săptămână de la apariţie.

Grupul hip-hop Migos şi „Culture III” au coborât două locuri, clasându-se pe patru, după ce albumul a fost vândut în 54.000 de unităţi în a doua săptămână de la lansare.

Wallen şi „Dangerous: The Double Album” s-au menţinut pe locul al cincilea, cu 49.000 de unităţi vândute în a 24-a săptămână de top.

H.E.R., premiată anul acesta cu Oscar la categoria „cel mai bun cântec original” şi cu două trofee Grammy, a reuşit prima clasare în top 10 al Billboard 200, cu albumul „Back of My Mind”, care a debutat pe poziţia a şasea cu 36.000 de unităţi vândute.

Clasamentul este completat de Dua Lipa cu „Future Nostalgia”, Moneybagg Yo cu „A Gangsta’s Pain”, Bo Burnham cu „Inside (The Songs)” şi de J. Cole cu „The Off-Season”.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album; accesările audio şi video on-demand).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.