Obiecte care au aparţinut unora ca Prince, Elvis Presley, The Beatles, Madonna, Michael Jackson, Johnny Cash, Jim Morrison, The Rolling Stones, Queen, David Bowie, The Police, Guns N’ Roses, Bob Marley, Elton John, Whitney Houston şi Cher, vor fi scoase la licitaţie în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Julien’s Auctions a anunţat luni că licitaţia anuală „Music Icons” va avea loc pe 19 şi 20 iunie, în Beverly Hills.

Între cele mai importante loturi se numără o chitară a lui Prince, realizată pe comandă în 1984, o pagină cu versuri ale piesei The Beatles „Maxwell’s Silver Hammer” scrise de mână de Paul McCartney, jurnalul din Paris („Paris Journal”) al lui Jim Morrison, care cuprinde gânduri şi poeme ale muzicianului scrise cu puţin timp înainte de moarte, un pian al lui Johnny Cash, o colecţie de bijuterii a lui Elvis Presley şi o pereche de mocasini negri care a aparţinut lui Michael Jackson.

Vor mai fi vândute costume purtate de Madonna în videoclipurile „Vogue” şi „Material Girl”, obiecte din arhiva lui Walter Becker, instrumente cu semnătura lui Phil Lesh, un set de tobe Tama Starclassic, creat şi folosit de Stewart Copeland în timpul turneului The Police din 2007, înregistrări din 1966 ale unor piese David Bowie nelansate, şi un pian al lui Liberace care datează din 1902.

O chitară a lui Eddie Van Halen, o faţă de tobă desenată de Sonny Bono şi Cher, o cămaşă din mătase creată special pentru Mick Jagger şi purtată de solistul The Rolling Stones în turneul „No Filter” din 2019 se numără, de asemenea, între obiectele care vor fi vândute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.