Jane Zhang, o soprană chineză, a interpretat ”Diva Dance”, o celebră secvenţă muzicală compusă de Eric Serra pentru coloana sonoră a filmului ”Al cincilea element”, regizat de Luc Besson, informează allocine.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu 20 de ani, actriţa şi cântăreaţa franceză Maïwenn interpreta rolul Plavalaguna, o cântăreaţă extraterestră cu pielea de culoare albastră, în filmul ”Al cincilea element”, de Luc Besson. 

În acel lungmetraj SF, diva extraterestră a cântat o compoziţie a muzicianului Eric Serra, despre care personajele din film spuneau că nu putea fi interpretată de o voce umană. 

Soprana chineză Jane Zhang a răspuns însă acestei provocări şi, însoţită de o orchestră simfonică, a interepretat celebra arie ”Diva Dance”.

În film, scena în cauză avea loc într-o operă spaţială, la bordul unei nave de croazieră, înainte de izbucnirea unor focuri de armă în sala de concert. Diva extraterestră Plavalaguna a fost prima victimă, la doar câteva secunde după ce triumfase pe scenă cu acel exerciţiu de măiestrie vocală inegalabilă.

Filmul ”Al cincilea element”, de Luc Besson, a fost lansat pe marile ecrane pe 7 mai 1997 şi a avut în rolurile principale o serie de actori celebri, precum Bruce Willis, Gary Oldman, Ian Holm, Chris Tucker şi Mila Jovovich.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.