O singură categorie de bilete mai este disponibilă pentru concertul Ed Sheeran de la Bucureşti, potrivit site-ului eventim.ro, autorizat să vândă bilete pentru show-ul din 3 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pentru primul concert pe care britanicul Ed Sheeran îl va susţine la Bucureşti au fost puse în vânzare pe 27 septembrie, la preţuri de 199, 299 şi 399 de lei.

În prezent, mai sunt disponibile bilete la categoria 299 de lei.

Pentru a împiedica revânzare neetică a biletelor, la suprapreţ şi înşelarea fanilor, biletele vor fi personalizate - numele cumpărătorului va fi printat pe biletul achiziţionat.

Biletele originale vor putea fi cumpărate doar de pe site-ul eventim.ro şi de pe alte site-uri oficiale Eventim din Europa. Limita este de maxim patru bilete/ comandă/ tranzacţie/ client.

La concert nu va fi permis accesul copiilor cu vârste sub 6 ani.

Evenimentul de la Bucureşti face parte din turneul european pe care artistul îl va începe în luna mai 2019.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017. Albumul se află de 106 săptămâni în topul Billboard 200, unde s-a clasat în top 10 timp de 57 de săptămâni.

El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” (dublu certificat „diamant”) şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

Ed Sheeran a fost desemnat de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI) drept cel mai bine vândut artist al anului 2017.

La gala premiilor Billboard 2018, Ed Sheeran a primit cinci trofee - la categoriile „Top Artist”, unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars şi Taylor Swift, „Top Male Artist”, „Top Hot 100 Artist”, „Top Songs Sales Artist” şi „Top Radio Songs Artist”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.