O reclamă la ketchup ce a fost prezentată în serialul ”Mad Men” de personajul Don Draper, interpretat de actorul Jon Hamm, va fi implementată de compania Heinz, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Heintz a decis să implementeze o reclamă propusă de personajul Don Draper în serialul ”Mad Men”, un show TV apreciat de public şi de criticii de specialitate, inspirat din universul agenţiilor de publicitate din Statele Unite din anii 1960-1970. 

”Pass the Heinz”, spune Don Draper în prezentarea acelui pitch (propunere pentru o reclamă, n.r.), referindu-se la sloganul unei campanii promoţionale pentru un ketchup produs de compania Heinz. 

”Vreţi să spuneţi ketchup-ul Heinz”, îi răspunde un actor care interpretează rolul unui manager al companiei citate.

”Este vorba despre Heintz. Înseamnă un singur lucru”, insistă personajul Don Draper. ”Mesajul e curat, e simplu şi e chinuitor de incomplet. Ce lipseşte? Un singur lucru: Sloganul «Pass the Heinz» (”Dă-mi, te rog, ketchup-ul Heintz»)”, a adăugat Don Draper, prezentând trei planşe cu desene care reprezentau o porţie de cartofi prăjiţi, o bucată de friptură şi un hamburger. 

Compania Heinz a decis să adopte ideea din această prezentare şi să includă în noua sa campanie publicitară cele trei planşe, realizate exact în maniera în care acestea au fost prezentate de personajul Don Draper în serialul ”Mad Man”.

Ele vor apărea pe panouri stradale uriaşe, dar şi în print. 

”Mad Men” este un serial TV american, creat de Matthew Weiner, difuzat între 19 iulie 2007 şi 17 mai 2015 de postul de televiziune AMC pe parcursul a şapte sezoane ce au inclus 92 de episoade.

Acţiunea serialului se derulează în anii 1960 şi 1970 la New York, într-o agenţie de publicitate fictivă de pe Madison Avenue. Serialul ”Mad Men” este centrat pe viaţa profesională şi personală a personajului Don Draper, interpretat de Jon Hamm, directorul de creaţie al acelei agenţii. Prin intermediul diverselor personaje şi evenimente, ”Mad Men” descrie într-o manieră inteligentă şi surprinzătoare schimbările sociale şi morale care s-au produs în Statele Unite începând din anii 1960.

”Mad Men” a câştigat admiraţia criticilor şi simpatia telespectatorilor, în special pentru autenticitatea sa istorică şi stilul său vizual, înregistrând, de asemenea, creşteri constante de audienţă. Serialul a primit şi un număr impresionant de premii, inclusiv 15 Primetime Emmy şi trei Globuri de Aur, şi a devenit prima producţie de televiziune difuzată de un post TV prin cablu care a câştigat Primetime Emmy Award la categoria ”cel mai bun serial - dramă” de patru ori consecutiv, în 2008, 2009, 2010 şi 2011.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.