Actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit, într-o emisiune de televiziune, că acţiunea din "Fast & Furious 9" va avea loc în parte în spaţiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confirmând un zvon care circulă de la începutul anului, actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit că Dominic Toretto şi "familia" sa vor zbura într-o galaxie, nu foarte departe, în a noua parte a poveştii.

"Nu-i posibil. Cum ştiţi asta? Vedeţi ce se întâmplă?" Oamenii încep să povestească din culise. Când un film nu este lansat, lucrurile încep să scape de sub control. Nimeni nu ar trebui să ştie despre asta...", a explicat actriţa în emisiunea The Jess Cagle Show, înainte de a preciza că personajul ei nu va avea şansa de a zbura în spaţiu. 

Michelle Rodriguez a afirmat şi că este foarte mulţumită de evoluţia francizei. "Am avut o scenaristă şi ea ne-a ajutat mult. Fetele francizei au fost mai bine tratate. Sper că vom vedea în rezultatul final". 

Prevăzut iniţial să fie lansat pe 20 mai, "Fast & Furious 9" va avea premiera în aprilie 2021. Universal a dezvăluit în ianuarie un trailer impresionant, care promite întoarcerea apreciatului personaj de către fani, Han (Sung Kang). 

Din distribuţie fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.