Allison, o fetiţă americană în vârstă de 11 ani, şi-a donat întreaga alocaţie, pentru ca autorităţile din statul Ohio să cumpere veste antiglonţ pentru câinii folosiţi în misiuni speciale, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce partenerul său Jethro, un câine poliţist, a fost împuşcat şi ucis în timpul unei intervenţii a poliţiştilor americani, Ryan Davis, ofiţer al Poliţiei din statul Ohio, a primit câteva mii de scrisori de condoleanţe şi de încujarare. 

Weekendul trecut, Ryan Davis, citind acele scrisori, a descoperit printre ele un mesaj emoţionant pe care l-a primit de la Allison, o fetiţă în vârstă de 11 ani. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Îmi pare rău pentru Jethro. Vă trimit alocaţia mea, pentru a cumpăra cu ea veste antiglonţ. Dumnezeu să vă binecuvânteze, pe voi şi pe câini”, a scris Allison în textul pe care l-a expediat poliţistului american.

”L-a emoţionat cu adevărat”, a declarat Eric Stanbro, unul dintre colegii poliţistului Ryan Davis, pentru ABC News. 

Ryan Davis, care l-a avut partener pe Jethro încă de când acesta avea vârsta de 8 săptămâni, a fost impresionat de scrisoarea primită de la Allison şi a contactat-o, la rândul său, pentru a-i mulţumi.

Potrivit paginii de Facebook a Poliţiei locale, ofiţerul de poliţie va discuta la telefon cu Allison, în viitorul apropiat.

În timpul acelei conversaţii telefonice, poliţistul american o va informa pe Allison în legătură cu faptul că Poliţia din Ohio a luat decizia de a achiziţiona veste antiglonţ pentru toţi cei şapte câini-poliţişti cu care lucrează în prezent.

Câinele Jethro a murit la vârsta de trei ani, în ianuarie, din cauza rănilor suferite după ce a fost împuşcat în timpul unei intervenţii a echipajelor de poliţie americane, care au dorit să oprească un jaf comis într-un magazin alimentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.