Expoziţia „Steps to Stardom”, dedicată lui Justin Bieber, va fi inaugusrată pe 18 februarie la Stratford Perth Museum din Ontario.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului muzeului, expoziţia a fost creată cu ajutorul cântăreţului canadian şi al familiei lui şi va cuprinde sute de obiecte.

Bunicii lui Justin Bieber, Diane şi Bruce Dale, au contribuit cel mai mult la aceasta, la fel şi cântăreţul, donând obiecte precum echipament de hockey, pantofi sport, fotografii, scrisori personale şi trofee.

Expoziţia va fi deschisă pe o perioadă nedeterminată.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar primul său album, ”My World 2.0”, a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015). Anul tecut, turneul mondial „Purpose” pe care cântăreţul l-a încheiat la sfârşitul lunii iulie, mai devreme decât era programat, a generat încasări de 250 de milioane de dolari din vânzarea biletelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.