O continuare a filmului de animaţie ”Trolii/ Trolls” va fi lansată pe marile ecrane pe 10 aprilie 2020, au anunţat, marţi, reprezentanţii studioului cinematografic DreamWorks Animation, deţinut de NBCUniversal, informează site-ul revistei Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anna Kendrick şi Justin Timberlake îşi vor relua rolurile pe care le-au interpretat în animaţia ”Trolls” (2016) - etern optimista Poppy respectiv morocănosul pesimist Branch - şi în noua comedie muzicală animată, ce va fi produsă de creatorii francizei ”Shrek” şi care va ajunge pe marile ecrane în anul 2020.

Filmul ”Trolls” a obţinut încasări de 339 de milioane de dolari pe plan mondial.

Filmul ”Trolls” prezintă aventurile lui Poppy, cel mai fericit Troll născut vreodată, şi ale morocănosului Branch, care pornesc într-o călătorie neobişnuită pentru a-şi salva prietenii, după ce familia Bergen invadează satul Trolilor. 

Un single de pe coloana sonoră a acestei pelicule, ”Can’t Stop the Feeling”, interpretat de Justin Timberlake, a fost nominalizat la premiul Oscar din acest an la categoria ”cel mai bun cântec original”. Cântăreţul american a interpretat acest single în deschiderea galei Oscar 2017.

Universal Pictures, care a achiziţionat anul trecut DreamWorks Animation Studios, va distribui filmul ”Trolls 2” pe plan internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.