Lalele şi flori exotice fac parte din colecţia de 1-8 martie şi pot fi comandate online şi offline, într-o cromatică veselă, de primăvară, în tonuri de verde sau transparente, noul concept fiind creat de master floristul olandez Bart van der Elsken, care a pregătit echipa de designeri FlorideLux în concordanţă cu tendinţele internaţionale în materie de floristică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Floriştii s-au axat în crearea colecţiei de aranjamente florale pe eleganţă, tehnici de design inovativ, dar şi pe cromatica veselă, luminoasă, de primăvară, temperată şi echilibrată de verdele crud şi tonuri transparente.

Colecţia de 1-8 martie de la FlorideLux va include buchete şi aranjamente florale tematice cu tarife începând de la 19 lei. Noile produse vor aduce companiei vânzări de până la 80.000 de euro, potrivit estimărilor reprezentanţilor florăriei.

”Anul acesta accentul colecţiei cade pe cutiile elegante cu marca FlorideLux 5 stele inscripţionată pe acestea, decorate cu flori de primăvară. Astfel, am încercat să combinăm tehnicile de design inovativ cu frumuseţea sălbatică a florilor de primăvară disponibile în oferta noastră şi să integrăm toate aceste elemente în cutiile premium. Conceptul corespunde atât preferinţelor clienţilor, care apreciază acest tip de aranjament, cât şi tendinţelor de la nivel internaţional”, a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux, care estimează vânzări de 80.000 de euro. 

Preţurile standard ale produselor incluse în colecţia de 1-8 Martie încep de la 79 de lei şi ajung până la aproximativ 499 de lei, livrarea fiind inclusă în preţ.

Reprezentanţii FlorideLux vor livra aranjamente florale chiar şi în sate, gratuit. Preţurile aranjamentelor de primăvară încep de la 29 de lei, iar buchetele de la 19 lei. De asemenea, livrarea comenzilor corporate este gratuită oriunde în România, pentru comenzi de minim 79 de lei. Cel mai ieftin aranjament disponibil în oferta de primăvară a retailerului va conţine lalele, iar cel mai scump o combinaţie de flori exotice.

Grupul FlorideLux are o experienţă de peste 14 ani în industria de flori şi cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte site-urile www.floridelux.ro; www.cosuridelux.ro - magazine online de coşuri cadou premium, www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiaţi şi brazi în ghiveci, www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare şi alte accesorii, www.deluxeflowershop.com  şi www.xclusive.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.