O cântăreaţă pop japoneză se află în stare critică, după ce a fost înjunghiată de un admirator, cu puţin timp înainte de a urca pe scena unei săli de concerte din Tokyo, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mayu Tomita, în vârstă de 20 de ani, a fost înjunghiată de aproximativ 20 de ori în zona gâtului şi a pieptului. 

Poliţia l-a arestat la faţa locului pe autorul acestei agresiuni, Tomohiro Iwazaki, un bărbat în vârstă de 27 de ani. Potrivit presei nipone, atacatorul era furios deoarece Mayu Tomita i-ar fi returnat un cadou. 

Cântăreaţa a depus o plângere la Poliţie împotriva acestui admirator, luna trecută, precizează presa din Japonia. 

Mass-media niponă raportează că Mayu Tomita a contactat Poliţia locală după ce Tomohiro Iwazaki a început să publice o serie de comentarii obsesive despre ea, pe Twitter şi pe alte reţele de socializare.

După ce a fost arestat, atacatorul a declarat autorităţilor că a urmărit-o pe artistă şi i-a adresat o întrebare în apropiere de o sală de concerte din Tokyo, pentru a-i pune întrebări în legătură cu acel cadou returnat. 

”Mi-am pierdut calmul, pentru că ea nu mi-a dat răspunsuri clare”, a spus Tomohiro Iwazaki, citat de presa din Japonia. 

Mayu Tomita este o cântăreaţă şi actriţă de succes în Japonia. 

În 2014, două adolescente nipone, membre ale grupului pop AKB48, au fost atacate de un bărbat cu o drujbă, în timpul unei întâlniri a grupului cu fanii săi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.