O admiratoare a plătit 1,1 milioane de lire sterline pentru un concert privat al grupului Take That. Banii vor fi donaţi în beneficiul organizaţiei de caritate Children In Need, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elaine Fairfax, care locuieşte în Londra, a făcut oferta câştigătoare după ce o altă admiratoare şi-a dublat oferta iniţială de 500.000 de lire sterline, în timpul emisiunii matinale pe care Chris Evans o prezintă la BBC Radio 2.

Câştigătoarea acestei licitaţii caritabile, care a făcut afaceri din comerţul cu poliţe de asigurări pentru animale de companie, va asista la un  concert privat de 45 de minute al grupului Take That.

”Vom veni să cântăm pentru tine, vom bea un pahar de şampanie cu tine, vom face selfie-uri, îi vom cunoaşte pe prietenii, ne vom întâlni cu tatăl tău şi cu mama ta. Vom face orice ne vei pune să facem”, a declarat Gary Barlow, liderul trupei.

”Nu vei putea să mai scapi de noi. Vei sfârşi prin a ne împinge pe uşă afară din casă, la final”, a adăugat, în glumă, cântăreţul britanic.

Suma va fi donată organizaţiei de caritate Children In Need, care va organiza tradiţionalul ei teledon vineri, 18 noiembrie.

Grupul Take That a mai susţinut un concert privat la finalul unei competiţii organizate sub forma unei licitaţii în urmă cu foarte mulţi ani, la începutul carierei sale. 

”Ultima oară când am făcut ceva asemănător s-a întâmplat în 1991, când am cântat pentru revista Jackie”, a dezvăluit Gary Barlow.

Ideea acestei licitaţii-concurs a aparţinut prezentatorului Chris Evans, care i-a sugerat-o lui Gary Barlow într-un e-mail, în urmă cu câteva zile. Gary Barlow le-a telefonat apoi celorlalţi doi colegi de trupă, Mark Owen şi Howard Donald, iar aceştia au fost de acord foarte repede, la finalul unei conversaţii de doar patru minute. 

”Aceasta este o organizaţie de caritate pe care noi o iubim”, a spus Gary Barlow, care a organizat în trecut mai multe concerte în cadrul campaniei de strângere de fonduri ”Children In Need Rocks”, la Royal Albert Hall din Londra. 

La începutul acestui an, Gary Barlow şi-a surprins o admiratoare, apărând neanunţat la petrecerea organizată de aceasta cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, în Maidstone, o localitate din comitatul Kent.

Grupul Take That a anunţat în luna octombrie că va lansa un nou album de studio, intitulat ”Wonderland”, fără Robbie Williams, în martie 2017, ce va fi promovat prin intermediul unui turneu în Marea Britanie şi Irlanda, ce va avea loc în lunile mai şi iunie din anul viitor.

Precedentul LP al grupului Take That, alcătuit în prezent din Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, s-a intitulat ”III” şi a fost lansat pe piaţă în noiembrie 2014.

Grupul Take That a fost înfiinţat la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams. În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. Jason Orange a părăsit grupul în 2014. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.