Netflix adaptează în serial thrillerul omonim al lui Elin Hilderbrand „The Perfect Couple” cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning şi Isabelle Adjani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„The Perfect Couple” o urmăreşte pe Amelia Sacks, o tânără care se căsătoreşte cu fiul uneia dintre cele mai bogate familii din Nantucket (Insula Massachusetts)”, spune Netflix.

„Mama mirelui, Greer Harrison Winbury (Nicole Kidman), o romancieră celebră, nu face nicio economie pentru această nuntă care va reuni înalta societate”, continuă acest rezumat. „Dar când un cadavru apare pe plajă, visele tuturor se estompează pentru a lăsa loc suspiciunii. Pe măsură ce secretele ies la suprafaţă, începe o investigaţie”. 

Tânărul cuplu va fi interpretat de Eve Hewson şi Billy Howle. Dakota Fanning va fi sora mirelui iar Liev Schreiber va juca rolul tatălui lor.

Isabelle Adjani va deţine rolul Isabellei Nallet, o prietenă a familiei. Filmările pentru „The Perfect Couple” urmează să înceapă săptămâna aceasta. Data difuzării acestui serial cu şase episoade nu a fost anunţată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.